Medlem

MEDLEMSBREV

KLUBBKLÄDER

MEDLEMSKAP

Som medlem i Luleå Hundvänner Lokala Kennelklubb kan Du tävla inom Agility, Rallylydnad, Nosework, Lydnad, Freestyle/HTM, Drag samt ställa ut din hund.

När Du är medlem hos oss har du tillgång till vår träningsplan och redskap i Bensbyn och kommer även ha möjlighet att boka vår framtida inomhushall.

Förhållningsregler kring nyttjandet av träningsplan:

Vem Du som medlem är välkommen att träna på planen och använda vilka hinder och redskap du vill. Om du har en vän som är intresserad av att bli en hundvän är den hjärtligt välkommen att prova på ett träningspass tillsammans med dig! 

När Under fliken kalender hittar du inplanerade aktiviteter så som kurser och tävlingar. När sådana aktiviteter är inbokade undanbedes all annan träning på planen.

Hur Om du är osäker på hur hinder och redskap ska användas eller förflyttas är du välkommen att kontakta styrelsen alternativt aktuell arbetsgrupp för instruktioner. Om olyckan skulle vara framme är det viktigt att du kontaktar oss för att vi ska kunna åtgärda det. 

Rastning Vi visar hänsyn till våra hyresvärdar och deras djur som bor på gården som vi håller till på genom att ha kopplade hundar utanför träningsplanen, städa upp efter oss själva och våra hundar samt att vi håller en hastighet på mindre än 10km/h på gården!

BLI MEDLEM
HOS OSS!

Medlem blir Du genom att betala in medlemsavgiften på 200 kr/år.

Betalning utförs via Swish 123 619 64 30 alternativt Bankgiro 5634-4054.

Märk din betalning med Din e-post och ditt medlemsbevis kommer inom en vecka!

När du blivit medlem – ansök gärna om medlemskap i Facebookgruppen Luleå Hundvänner medlemsforum för att bland annat hitta träningskompisar!

MEDLEMSFÖRMÅNER

10 % rabatt på samtliga behandlingar hos Carni-fysio

Luleå Hundcenter AB

180 kr/h i hyra av träningslokal