Styrelsen

STYRELSEN 2021

Ordförande

Jennie Westerberg


Som ordförande vill jag tillsammans med dem övriga styrelsemedlemmar leda vår förening framåt och i gemensam riktning mot våra mål. Föreningens ALLA medlemmar är klubbens hjärta och är lika viktiga, utan Er är vi ingen klubb. Jag började mitt hundliv 2001 i utställningsringen tillsammans med min Riesenschnauzer. Många år senare fick jag upp ögonen för Agility som jag idag utövar tillsammans med min dotter Agnes. I år har jag intagit skidspåret och drar med våra hundar Ia och Lilly. Hoppas på en kommande tävlingskarriär. Att få representera Luleå Hundvänner är för mig en stolthet. Inte nog med all glädje, gemenskap, kunskap och träningsmöjligheter så är detta en klubb för alla. Tveka inte att kontakta mig/oss. Mina hundar: Lovis 9 år, blandras, Leila och Moa 8 år, dvärgsschnauzer, Ia 4 år Aussie och Lilly 1,5 år, Border Collie

Vice Ordförande

Sanna Lindgren


Sanna Lindgren heter jag, 26 år och är snart färdigutbildad Leg. Fysioterapeut!  Jag har 2 hundar (Akira och Mira) en borderblandis och en border collie som jag tävlar och tränar aktivt med, främst i agility och lydnad!
Jag brinner för detaljträning och att uppgiften ska vara så tydlig som möjligt för hunden. Jag är en nörd när det kommer till friskvård och skadeförebyggande träning. I styrelsen kommer jag arbeta för vårat gemensamma mål: en inomhuslokal i Luleå och roliga aktiviteter (då covid lugnar ner sig..) kom ihåg att det är alla medlemmar gör klubben, därför är det viktigt att man som medlem bidrar med det lilla man kan!

Kassör

Kristin Bergman


Det är jag som är den nya kassören i Luleå Hundvänner. Jag heter Kristin Bergman och är 50 år. Jag är förstagångsägare till en lagotto, Smilla, som nu är 3 år. Vi har provat på det mesta, men fastnat för agility. Alla former av träning och socialisering med hund är roligt. Jag hoppas precis som övriga i styrelsen på fler medlemmar. Det är vi alla tillsammans som kan skapa en klubb med hjärta och engagemang. Har ni tankar och idéer, så tveka inte att delge dem. Allt är inte tävling. Nu kämpar vi vidare mot en egen hall och en fin utomhusplan. Tillsammans är vi starka!

Sekreterare

Tina Bäckström

Tina Bäckström, 52 år och ägare till sheltisarna Nimbus och Zlatan (helt oskyldig till namnet på sistnämnda).

Tränar lite agility men utan tävlingsambitioner.

Hoppas kunna bidra i styrelsen med perspektiv från oss som inte tävlar men vill vara aktiv med våra hundar.

Ledamot

Ove Bäckström


Jag heter Ove Bäckström, är 56 år och blivit invald som ledamot i LHLK styrelse. Jag blev med hund för ca 6 år sedan (Nimbus). För ca 2,5 år sedan fick vi möjligheten att köpa Zlatan vilket vi gjorde.Under tiden kom vi i kontakt med Agility och jag tyckte, efter ett skeptiskt första test, att det var/är en av de roligare sakerna jag provat på. Mina ambitioner med Agility är att ha roligt tillsammans med hundarna (ibland tar min tävlingsinstinkt överhand och det kan bli en sur min 😉 Min ambition med att ingå i styrelsen är att försöka hjälpa LHLK att dra ”skutan” framåt. Tankar från mig:Goda relationer mellan grupperna = en självklarhet. En inomhushall = Javisst. Ett driv från alla medlemmar att vilja hjälpa = en förhoppning men också ett måste för att vi ska komma framåt. Nu kör vi!

Suppleant

Henna Vaalto

Info kommer…


Facebook


Instagram


E-mail


Hitta till oss