Luleå Hundvänner 30 dagars utmaning

Luleå Hundvänner 30 dagars utmaning

Är det några fler än vi som tycker hundträningen släpat lite sen alla gemensamma träningar drogs in? Kanske känner du dig omotiverad att träna just nu? Eller tycker att det är svårt att finna inspirationen att träna hemma själv?

Efter förslag och önskemål från Er medlemmar har vi tagit fram en idé som kan råda bot på denna situation!

#luleahundvanner30dagarsutmaning innebär att vi varje dag i 30 dagar med start fredag 10 april kommer att lägga ut ett filmklipp på våra kanaler med en övning man kan utföra hemma själv, filma och lägga som kommentar på Facebook/hashtagga på Instagram. I 30 dagar räknar vi tillsammans ner tills vi bör kunna träna utomhus, tillsammans igen.

Ett finfint pris kommer att delas ut bland deltagarna. Fler genomförda utmaningar = fler vinst chanser!
VIKTIGT! För att vi ska hitta ert bidrag måste ni skriva hashtaggen korrekt på Instagram ELLER ladda upp ditt klipp i kommentar på Facebook

Vi kommer att varva utmaningar från alla våra aktiva grenar: Agility, Rallylydnad, Lydnad, Nosework och Drag. Detta innebär att vi behöver minst 6 stycken utmaningar från varje gren. Vill DU bidra med en utmaning till vår nedräkningskampanj? Vi hjälps åt med utmaningarna, det behöver inte vara nåt avancerat, vi gör detta som en kul grej så känn dig välkommen att bidra!

Skicka ditt bidrag i Messenger till Luleå Hundvänner. Har du inte Facebook så maila oss.

Nu kör vi!


TILLBAKA